Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 5-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΠΕΤΡΑ

                                                                           Εκδηλώσεις:
 
ΒΟΡΟΚΛΗΝΗ (ΟΡΟΚΛΙΝΗ) ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013, 8 μ.μ., στο Verochino Cafenio (Αντρέα Δημητρίου 1 Ορόκλινη).
Παρουσίαση του βιβλίου από τον συγγραφέα και σε προβολή βίντεο ανάγνωση αποσπασμάτων από τους ηθοποιούς Άγγελο Αντωνόπουλο, Κώστα Βουτσά, Στράτο Τζώρτζογλου. Επίσης θα προβληθούν φωτογραφίες και γκραβούρες.
Θ' ακολουθήσει παραδοσιακή κυπριακή μουσική βραδιά με τίτλο «Ούλλα Χαλάλι σου» με τη Στέλλα Γεωργιάδου.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Παραλιμνίου σε συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου και υπό την αιγίδα του μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ.κ. Βασιλείου.
Ο μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ.κ. Βασίλειος και ο δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυριλλής θα απευθύνουν χαιρετισμούς.
Παρουσίαση του βιβλίου από τον Αδάμο Μουζουρή, φιλόλογο, διευθυντή του Αχιλλοπούλειου Λυκείου Τσαγκαράδας, και τον συγγραφέα. Σε προβολή βίντεο ανάγνωση αποσπασμάτων από τους ηθοποιούς Άγγελο Αντωνόπουλο, Κώστα Βουτσά, Στράτο Τζώρτζογλου. Επίσης θα προβληθούν φωτογραφίες και γκραβούρες.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρώην δήμαρχος Ανδρέας Ευαγγέλου.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013, στις 7:30 μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στρόβολου και τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Στροβόλου Δρ Λάζαρος Σαββίδης.
Παρουσίαση του βιβλίου από την Δρ Μαρία Μιχαηλίδου και τον συγγραφέα. Σε προβολή βίντεο ανάγνωση αποσπασμάτων από τους ηθοποιούς Άγγελο Αντωνόπουλο, Κώστα Βουτσά, Στράτο Τζώρτζογλου. Επίσης θα προβληθούν φωτογραφίες και γκραβούρες.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ
 Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013, 7 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (κτίρια Καλλιπόλεως, αίθουσα Α018) εκδήλωση με θέμα: Η Κύπρος ως λογοτεχνικός τόπος- Συζήτηση με τον συγγραφέα Γιάννη Καλπούζο.
Εισαγωγή και συντονισμός: Καθηγητής Παντελής Βουτουρής.
Διοργάνωση: Νεοελληνικό Σπουδαστήριο Πετρώνδα-Πανεπιστήμιο Κύπρου.


Σε όλες τις εκδηλώσεις ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: